Mogelijkheden

Ik werk niet met een vast curriculum of aanpak, omdat jij mijn materiaal bent. Mijn kennis en toepassing daarvan in de praktijk, mijn opgedane ervaring over leren- ontwikkelen, onderwijskwaliteit, drijfveren en mentale- en onderwijs innovatie zitten in mijn rugzak en verbind ik aan jouw vraag. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Ik werk met coachingstrajecten. Dat betekent dat ik online/fysieke werksessies samen met jou bepaal in een periode van 3 maanden. In die periode heb je online 24/7 toegang tot mij en mijn netwerk. In die periode breng ik beweging in de verbetering, verandering, die nodig is op weg naar een betere onderwijswereld, waar jij alleen of samen met anderen aan gaat werken. Je kunt me 24/7 bellen om even te sparren. We steken de koppen bij elkaar en doen wat nodig is, zodat jij en anderen de doelen kunnen bereiken. Als ik jou in die periode niet in beweging krijg, dan zijn we een verkeerde match geweest.

Tijdens het traject houd ik je committed, ik stuur je bijvoorbeeld relevante artikelen, voorzetjes, die passen bij de hulpvragen van jou of je organisatie. Het is aan jou of je de informatie tot je neemt en verwerkt in je handelen of daar andere externen voor inhuurt. Alle activiteiten die jij onderneemt, dragen bij aan het bereiken van doelen die jij voor jezelf of organisatie voor ogen hebt. Dragen ze niet bij, dan stuur ik bij.

Ik pak ieder traject anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij of jouw organisatie nodig heeft en daarop baseer ik mijn advies/coaching. Ik gebruik geen manieren van coaching of vaste formats. Ik ontwerp tijdens het proces een uniek, passend traject voor jou en je organisatie.

Houd er rekening mee dat mijn advies/ coaching niet voor mensen is, die meer baat hebben bij een loopbaan/arbeidskundige/ psychische hulp.

Heb jij een goed idee , een project om het onderwijs te verbeteren maar werk je zelf niet in het onderwijs?

Je kunt gebruik maken van mijn ervaringen in inzicht in processen in het onderwijs. Misschien heb je mij nodig om je idee of project aan te jagen, mensen te enthousiasmeren. Ik kan bekendheid geven aan jouw idee, je helpen het nog beter te maken of aan te laten haken op plekken waarvan ik weet dat er belangstelling zal zijn.

Je kunt mij vragen voor brainstormsessies en/of advies.

Afhankelijk van je vraag en tijdsinvestering maak ik een offerte op maat.

%d bloggers liken dit: